Այս բավականին կարևոր հարցին լուծում տալու համար մեզ անհրաժեշտ կլինի միայն մեկ աման ջուր և իհարկե ձու: Ջրի բարձրությունը պետք է լինի 10 սմ-ից ոչ պակաս: Հիմա ձուն գցում ենք ջրի մեջ:
1. Եթե այն մնաց ամանի հատակին, ապա ձուն թարմ է
2. Եթե ձվի մի կողմը գտնվում է ջրի մակերևույթին, իսկ մյուսը ջրի մեջ, ապա այդ ձուն պետք է շատ շտապ օգտագործել
3. Ջրի մակարդակին գտնվող ձվերն արդեն պիտանի չեն օգտագործման
Առողջ եղեք:
Комментариев нет:
Отправить комментарий